Derfor skal du vælge rapsolie

Rapsolie har et relativt højt indhold af umættede fedtsyrer, omega-6-fedtsyrer og omega-3-fedsyrer. I omega-3-fedsyrer er der alfalinolensyre(ALA), der i kroppen bliver omdannet til docosahexaensyre(DHA), som er et vigtigt stof for sædceller, hjerne og øjets nethinde. Det reducerer også mængden af triglycerider i blodet og mindsker derfor risikoen for hjertekarsygdomme.

Derfor skal du vælge koldpresset

 

Koldpresset rapsolie er, som ordet siger, presset uden nogen form for opvarming, - hvorimod de fleste andre rapsolier på markedet er fremstillet ved varmpresning.
Morsø Oliemølle har bevidst valgt den kolde presning som bevarer oliens naturlige kvaliteter og passer godt til vor tids madlavning, hvor det drejer sig om at spise madvarer der er varmet og konserveret så lidt som muligt, og derved bevaret i deres naturlige form og sammensætning, hvor kvalitet og god smag har høj prioritet.

Forhandlere

Vores produkter sælges hos udvalgte forhandlere i hele landet, hvis du har problemer med at finde nogle af vores produkter i dit nærområde, er du velkommen til at kontakte os, så vil vi oplyse om de nærmeste forhandlere i området.